Wij zorgen voor het totaal plaatje.  

Om consequent te kunnen groeien kijken we naar jouw totale sales- en marketing landschap. 

Door de connectiviteit en digitale informatie die jouw (potentiële) opdrachtgever vandaag de dag tot zijn of haar beschikking heeft, is het van cruciaal om vindbaar én zichtbaar te zijn. Daarom is het belangrijk dat jouw ‘online’ visitekaartje klopt. Zij zoeken naar informatie om een keuze te maken of juist bevestiging in de keuze die ze willen maken. Ze zoeken zekerheid in wie jij bent, wat je doet en waar jouw bedrijf kan betekenen. 

Wat nou als je dit kan uitbesteden?

Met onze unieke aanpak en expertise helpen jouw marketinglandschap optimaal te benutten, zodat jij met een gerust hart aan tafel kan zitten om die nieuwe relatie binnen te halen of te behouden. 

Door de laatste trends en applicaties zorgt Fendorse ervoor dat bestaande sales,- en marketing processen gedigitaliseerd worden zonder afbreuk te doen aan bestaande systemen. Dit levert een waardevolle gekwalificeerde leads, naamsbekendheid en tractie zonder gedoe door onze gestructureerde werkwijze. Geen woorden, maar daden!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Meer gekwalificeerde leads en de totaal adresseerbare markt in kaart

Creëer meer bereik en doorlopende zichtbaarheid binnen jouw doelgroep

Haal meer uit je bestaande relaties

Profijt van gedeelde kennis

Download sheet

“Ik ben heel blij met de resultaten en ik vind dat alles netjes opgepakt wordt. Fendorse is snel, toegankelijk, makkelijk en persoonlijk.”

Annette Bakker, regiodirecteur NLInvesteert Noord-Holland

Lees Annette haar ervaring

Kopje

koffie?

Plan een kennismakingsgesprek