Ik ben Jelle en ik ben momenteel 21 jaar. Ik kom uit Moordrecht en doe de opleiding Business It & Management aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik ben een gedreven werknemer met veel enthousiasme. Zo werk ik goed zelfstandig en kan ik goed communiceren naar de mensen om mij heen. Fendorse kan blij zijn met mijn komst omdat ik zelf initiatief neem en het bedrijf kan helpen om verder te groeien.

Bij Fendorse ga ik te werk als jr. campagne manager. Mijn hoofdtaak is om te helpen bij de lead generation bij een aantal opdrachtgevers. Hiernaast zal ik onderzoek doen binnen Fendorse waarna ik een adviesrapport zal schrijven.

Als ik niet werk, ben ik vooral bezig met sporten. Ik doe aan korfbal en speel bij IJsselvogels 4. Hiernaast geef ik training aan de C1 en zit ik ook bij de vereniging in de feestcommissie. Naast korfbal doe ik ook aan zwemmen en fitnessen. Wanneer ik tijd over heb doe ik graag een biertje met vrienden, bezoek ik een leuk festival of game ik.

Lees hier het verhaal van Kars.