Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat gepaard met onze missie om MKB-bedrijven te helpen met het digitaliseren van sales- en marketingwerkzaamheden.  Daarnaast proberen wij ook een steentje bij te dragen aan de maatschappij, omdat in onze belevenis elke onderneming hier deels verantwoordelijk voor is.

Fendorse oprichtster Fenna Zandvliet draagt vrijwillig bij aan het project van JINC: Ondernemen, doe je zo! Hier wordt zowel de nadruk gelegd op het delen van kennis & ervaring op het gebied van ondernemen als het bouwen van zelfvertrouwen.

Fendorse heeft van SBB de status Erkend Leerbedrijf verkregen. Fendorse geeft op deze manier ruimte aan studenten om hier stage te lopen en deze op een succesvolle wijze te voltooien. Zo krijgen studenten volledig de kans om op persoonlijk en professioneel gebied te groeien en vele inzichten mee kunnen nemen naar het verdere verloop van hun carrière.

Ook is Fendorse oprichtster Fenna Zandvliet officieel benoemd tot externe examinator op de Business School van Hogeschool Rotterdam voor één van de volgende CE community’s: Global Marketing & Sales- GMS, Creative Marketing & Sales – CMS, Marketing of Social business – MOS.

Wil je meer weten over de gezonde initiatieven en ambities binnen Fendorse? Of ben je geïnteresseerd geraakt en wil je contact opnemen voor een nieuw voorstel of initiatief, neem gerust contact op via deze pagina.