Skip links

Hoeveel mag een lead kosten?

Als ondernemer ben je voortdurend op zoek naar potentiële klanten, ook wel sales leads. Je kunt verschillende marketingtechnieken inzetten om leads te genereren en elke techniek heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Maar wat is een lead nou eigenlijk waard en hoeveel mag het kosten? Ontdek met de leadscan hoeveel een afspraak kan kosten.

Bereken jouw leadprijs

Stap 1 van 3

  • Wat is het aantal gewenste nieuwe klanten in de komende 12 maanden?
    Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
  • Welk percentage van de leads wordt binnen het huidige proces daadwerkelijk klant? Voorbeeld: gemiddeld van de 10 gesprekken worden 5 offertes aangevraagd (50%) waarop 1 akkoord volgt (20%). Berekening: 0,50x0,20= 0,10 oftewel een lead/klant ratio van 10% . De definitie van een lead is in onze beleving een fysieke afspraak met een geïnteresseerde professional binnen jouw doelgroep.
    Voer een nummer in van 0 tot 100.

Wij zorgen dat jij aan tafel zit

via Direct marketing

Wij begrijpen dat een week vol interessante afspraken met potentiële opdrachtgevers in je agenda jouw voorkeur heeft. Op wekelijkse basis zorgen wij ervoor dat dit namens jou wordt geregeld!

Lees verder s
Wij zorgen dat jij gezien wordt

via Content marketing

Fendorse adviseert, creëert en voert de content marketing strategie uit. Of het nu gaat om actualiteiten uit de markt of eigen content, Fendorse verzorgt van A tot Z de uitvoering in combinatie met gedegen analyses.

Lees verder
Wij zorgen jij gehoord wordt

Inbound en outbound telemarketing

Fendorse beantwoordt alle inkomende en uitkomende telefoontjes zodat alle vragen beantwoord worden uit naam van de organisatie.

Lees verder
Wij zorgen dat jij kan uitblinken

Ontwerp en creatie

Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende sales brochure, een pakkende one-pager of een volledig gepersonaliseerde WordPress website, wij begrijpen wat jou aanspreekt en maken het werkelijkheid!

Lees verder