“Kan je dit óók voor ons doen?”

Een veelgestelde vraag aan Fenna, oprichter van Fendorse,  gedurende haar professionele loopbaan. ‘Dit’ betekent koude acquisitie. Simpelweg een voet tussen de deur krijgen. Koffie afspraken creëren. Door al haar kennis en ervaring met elkaar te bundelen ontstond het concept: Fendorse. Een integrale, resultaatgerichte dienstverlening met één doel voor ogen: leads genereren.

Je hoeft namelijk geen hogere wiskunde gestudeerd te hebben om te realiseren dat nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten beter bedienen cruciaal is om als bedrijf te kunnen groeien. Of je nu een ‘hippe’ start-up of een ‘gerenommeerd’ MKB bedrijf bent. Echter slagen veel B2B bedrijven er niet in hun potentieel optimaal te benutten. Ze zijn wel voortdurend bezig hun product of dienst te verbeteren, maar niet hun marketing- en salesprocessen. Met efficiënte en geavanceerde methodes en applicaties helpt Fendorse MKB-bedrijven doorlopend leads en tractie te creëren. 

Het team, van eigen specialisten en aangesloten business partners, bestaat uit 5 expertises: marketing, sales, techniek, design en tekstschrijvers. Maak kennis met onze experts die zorgen dat jij gezien wordt én aan tafel komt.

Betrokken maatschappelijke organisaties:

Kom je op de koffie?