Skip links

Maak kennis met Chi-Jang Wong

We kunnen bij Fendorse inmiddels niet meer zonder onze content creator Chi-Jang Wong. Na haar studie Bedrijfskunde wist ze dat ze haar carrière wilde voortzetten in de marketingwereld. Het idee om te werken bij een marketingbureau sprak haar aan vanwege de mogelijkheid om met diverse bedrijven samen te werken. Gedreven door deze ambitie begon ze haar zoektocht naar een marketing bureau in Rotterdam, waardoor zij uiteindelijk terecht kwam bij Fendorse.

Gevraagd naar wat haar aantrok bij Fendorse om daar te gaan werken, geeft Chi-Jang een antwoord waar we blij van worden, het kan namelijk best lastig zijn om je plek te vinden direct na een afstudeertraject. Wat me in eerste instantie aantrok bij Fendorse was het jonge en energieke team, waar ik me meteen bij thuis voelde.” Iets waar we bij ons team voor waken is dat we onze open leercultuur blijven triggeren. Een omgeving waarin je je goed kan ontwikkelen en waar ruimte voor groei is, dat is waar we naar streven.

Content creator

Als content creator houdt Chi-Jang zich voornamelijk bezig met het bedenken en creëren van content. Ze is dan ook verantwoordelijk voor het plaatsen van posts namens klanten en het monitoren van de resultaten daarvan. De rol van content creator kan best uitdagend zijn, het managen van verschillende klanten met ieder hun eigen wensen, stijl en visie is soms ook een behoorlijke puzzel: “Het is een uitdagende taak, maar het geeft me de mogelijkheid om mijn creativiteit te uiten en waardevolle content te leveren aan onze klanten.” Maar aan de andere kant is deze creativiteit niet oneindig. “Het wekelijks bedenken van nieuwe en innovatieve ideeën kan niet altijd even makkelijk zijn, maar het stimuleert je ook om buiten de gebaande paden te denken en unieke content te creëren.”

Door samen te werken met verschillende klanten krijgt Chi-Jang een steeds beter beeld van alles wat er in de marketingwereld valt te ontdekken. Het combineren van verschillende kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram vormt een interessante match; het schrijven voor verschillende publieken en doelgroepen is dan ook een vaardigheid die je niet zomaar ontwikkelt. De klanten waar Chi-Jang mee samenwerkt hebben ervoor gezorgd dat zij zich op professioneel vlak steeds verder kan ontwikkelen, van het bouwen en sleutelen aan websites tot het opzetten van een algoritme: zij heeft het onder de knie.

Inspiratie

Zoals eerder benoemd kan het wel eens lastig zijn om verantwoordelijk te zijn voor het verzorgen van inspirerende en verrassende content voor elke individuele klant. Door in haar vrije tijd veel tijd door te brengen in de online wereld van gamen, komt ze keer op keer wel met nieuwe ideeën om haar klanten tevreden te houden. En ook niet onbelangrijk: “Het is een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben.” 

Andere inzichten

Als we Chi-Jang de vraag stellen met wie ze wel eens een dag zou willen wisselen op kantoor benoemt ze dat de rol van collega Wietse Zandvliet haar persoonlijk wel aanspreekt. Wietse, onder andere actief op het gebied van telemarketing, heeft vanzelfsprekend een andere vorm van klantcontact dan Chi-Jang. Het lijkt me geweldig om mensen te kunnen helpen door hen persoonlijk te woord te staan en hun vragen te beantwoorden. Het zou een leuke ervaring zijn om te zien hoe deze vorm van klantinteractie bijdraagt aan het succes van het bedrijf.” 

Toekomst

Chi-Jang is onmisbaar als content creator bij Fendorse. Haar passie voor marketing en bedrijfskundige achtergrond maken haar een waardevolle aanwinst voor ons jonge en energieke team. Met haar creatieve talent, professionele overtuiging en de wens om te groeien, zijn we ervan overtuigd dat Chi-Jang een blijvende en positieve invloed heeft op het succes van Fendorse en haar klanten. 

Meer te weten komen over de collega’s van Chi-Jang? Lees onder andere het interview met Wietse Zandvliet.