Skip links

Maatschappelijk betrokken.

Bij Fendorse geloven we in maatschappelijke betrokkenheid en het maken van een positieve impact. Vanuit het duurzame bedrijfsverzamelgebouw Elevatorhuis in Rotterdam streven we naar duurzame oplossingen en verandering op gebieden als onderwijs, gezondheid, welzijn en milieu.

We zijn er trots op om meer te zijn dan alleen een bedrijf; we zijn een partner in de gemeenschap.

Meer weten over Fendorse?

Onze impact.

Fenna is als extern examinator voor de opleiding Global Marketing & Sales aan het Instituut voor Commercieel Management in Rotterdam actief. Het is een geweldige ervaring om de nieuwe generatie te ondersteunen door het delen van internationale wetenschappelijke en zakelijke ervaringen om de nieuwe generatie te versnellen.

Als erkend leerbedrijf bieden wij studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een professionele en ondersteunende omgeving. Door onze betrokkenheid bij het opleiden van toekomstige professionals dragen we bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie in ons vakgebied. We zijn toegewijd aan het delen van kennis, het bieden van begeleiding en het stimuleren van groei bij studenten, zodat zij klaar zijn voor een succesvolle carrière in de branche.

Langrug Community Centre3

Fendorse draagt jaarlijks bij aan het Langrug Community Centre in Franschhoek, West-Kaap, Zuid-Afrika. Dit buurthuis verzorgt maaltijden in het weekend voor kinderen die het nodig hebben.

Bij Fendorse geloven we sterk in het belang van maatschappelijke betrokkenheid. Daarom steunen we met trots UNICEF in hun missie om kinderen wereldwijd te beschermen en te ondersteunen. Door onze steun dragen we bij aan het verbeteren van de levens van kwetsbare kinderen en het bevorderen van hun recht op gezondheid, onderwijs en bescherming.

Fenna is lid van de Raad van Toezicht bij Rijnmond, dé nieuwsbron voor het gebied Zuid-Holland-Zuid, ook bekend als het Rijnmondgebied. Rijnmond staat bekend om zijn betrokkenheid bij de regio, het medeleven met haar inwoners en trots op de historie en de rol die het speelt in de regio. Als nieuwsorganisatie staat Rijnmond midden in de samenleving, werkt cross-mediaal en zorgt ervoor dat het publiek altijd en overal op de hoogte is.

Bij Fendorse ondersteunen we het Ronald McDonald Huis omdat we geloven in het belang van maatschappelijke betrokkenheid en het ondersteunen van gemeenschappen waarin we actief zijn. Het Ronald McDonald Huis biedt families van zieke kinderen een thuis weg van huis. Door onze steun dragen we bij aan het welzijn van deze families en laten we zien dat we hen ondersteunen in hun tijd van nood.

Fendorse draagt, als lid van Club Walhalla, bij aan de bloei van Theater Walhalla. Als culturele voorziening zorgen zij voor diversiteit van het theateraanbod in de stad en spelen zij een belangrijke rol in de talentontwikkeling van jonge Rotterdamse makers. Bovendien draagt het bij aan de revitalisatie.