Skip links
Partners

Wij werken samen met leuke partijen.

Samen staan wij sterker! Wij werken met waardevolle partners samen die ons helpen om onze belofte te realiseren en onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden.

3.200.000
bedrijfsdata

Middels onze dochteronderneming 'Bedrijven op de Kaart' heeft Fendorse toegang tot actuele data van circa 3,2 miljoen bedrijven in Nederland

10.000+
leads

Meer dan 10.000+ kwalitatieve afspraken gerealiseerd

Hoe groot is jouw potentiële doelgroep?

ZPRESS - Allround in media

In samenwerking met ZPRESS zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf opvalt. Bij Fendorse's content studio ontwerpen en creëren wij o.a. flyers, brandbooks en websites in huis.

Vertel ons jouw wensen en wij laten ze werkelijkheid worden. Of je nu een indrukwekkende sales brochure nodig hebt, een pakkende one-pager of een volledig gepersonaliseerde WordPress website. Wij begrijpen wat jou aanspreekt en maken het tastbaar! Bekijk ons werk.

Wil jij uitblinken met jouw content?

Leadinfo - Jouw website als leadmachine

Wij zijn gecertificeerde partner van Leadinfo. Leadinfo is een superkrachtige tool waarmee we de bedrijven kunnen identificeren die onze website bezoeken en waardevolle inzichten kunnen verkrijgen in hun surfgedrag. Het stelt ons in staat om potentiële leads te ontdekken, hun interesses te begrijpen en onze marketinginspanningen daarop af te stemmen.

Met behulp van Leadinfo maakt Fendorse leads van anonieme websitebezoekers.

Benieuwd naar hoe wij Leadinfo inzetten?