Skip links

Fendorse en Leadinfo: De perfecte match voor het genereren van kwalitatieve leads en het verhogen van conversies!

Als gecertificeerde partner van Leadinfo waren wij onlangs aanwezig tijdens de Lunch & Learn-sessie van Leadinfo! Tijdens deze sessie werden we op de hoogte gebracht van de nieuwste features van Leadinfo. En eerlijk is eerlijk, we willen altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen om Leadinfo zo effectief mogelijk in te zetten en optimale resultaten te behalen voor onze klanten.

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is een superkrachtige tool waarmee we de bedrijven kunnen identificeren die onze website bezoeken en waardevolle inzichten kunnen verkrijgen in hun surfgedrag. Het stelt ons in staat om potentiële leads te ontdekken, hun interesses te begrijpen en onze marketinginspanningen daarop af te stemmen.

Hoe zetten we Leadinfo in bij Fendorse?

Identificeren van prospects: Leadinfo helpt ons bij het identificeren van de bedrijven die onze website bezoeken, waardoor we een voorsprong hebben bij het identificeren van potentiële leads. Maar ook van klanten!

Persoonlijke benadering: Met de inzichten in het surfgedrag van Leadinfo kunnen we de interesses en behoeften van onze websitebezoekers begrijpen. Dit stelt ons in staat om onze opvolging te personaliseren, waardoor de kans groter wordt dat leads worden omgezet in klanten.

Gestroomlijnd salesproces: Leadinfo geeft ons contactinformatie van belangrijke besluitvormers binnen de bezoekende bedrijven. Dit stelt het sales team in staat om rechtstreeks contact op te nemen, tijd te besparen en een efficiënter salesproces te garanderen.

Perfecte customer journey: Leadinfo geeft ons informatie over de interesses van de lezer. Niet alleen welke pagina’s zijn of haar aandacht vasthouden, maar ook wat zijn/ haar behoefte is door zijn/ haar klikgedrag.

We zijn enthousiast om samen te werken met Leadinfo om onze leadgeneratie en marketing inspanningen te boosten!