LinkedIn

Goed vindbaar worden op LinkedIn

Als ondernemer wil je natuurlijk bovenaan de zoekresultaten staan als er wordt gezocht naar jouw naam en/ of bedrijf. Met bijna 800 miljoen LinkedIn gebruikers anno 2022 is dat zeker van belang. Wist je dat je de vindbaarheid van jouw LinkedIn profiel in eigen handen hebt?

Zo is het mogelijk op de URL van jouw LinkedIn profiel te personaliseren. Bij het aanmaken van een LinkedIn account, krijgt iedereen een standaard link. In deze standaard link zitten allerlei letters en cijfers in. 

Voorbeeld standaard link: https://www.linkedin.com/in/fenna-zandvliet-123a45b/

Pas het in dit geval aan naar: https://www.linkedin.com/in/fennazandvliet/

Personaliseer de URL door de deze te wijzigen naar jouw eigen naam. Dit is mogelijk, mits jouw eigen naam vrij is. Let hierbij op dat de URL 3-100 letters of cijfers moet bevatten. Daarnaast is het niet mogelijk om gebruik te maken van symbolen, speciale tekens en spaties.

Onderstaand de instructies om de URL te wijzigen:

LinkedIn vindbaarheid
LinkedIn vindbaarheid

Lees ook: Inzet LinkedIn anno 2022

Fendorse is gespecialiseerd in lead generation en online marketing. Wij helpen MKB bedrijven met het genereren van gekwalificeerde leads. Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan meteen een afspraak of volg ons op LinkedIn.