Skip links

Het woord is aan: Hans Tabbernal

‘’Sinds de coronacrisis is ons werk alleen maar toegenomen.’’ aldus Hans Tabbernal, Regiodirecteur NLInvesteert Midden-Holland.

NLInvesteert richt zich op het midden- en kleinbedrijf, met een omzet tussen de 1 en 30 miljoen euro.  In de regio Midden-Nederland: Utrecht, Amersfoort en het Gooi, koppelt Hans investeerders/ financiers aan ondernemers.

Door de coronacrisis komen veel bedrijven in financieel moeilijk weer.  Juist nu weten zij ons te vinden, zegt Hans Tabbernal. “De impact voor onze klanten is gelukkig wel beperkt.”.

Helaas benoemt Tabbernal wel een ondernemer die het erg moeilijk kreeg door de crisis. Gezamenlijk  zijn zij gaan nadenken over een oplossing voor het probleem en uiteindelijk is de oplossing ook bekokstoofd en uitgevoerd. Deze case wordt gedeeld in een vakblad in de branche.

Voldoening

Sinds de crisis komen er dus meer bedrijven aankloppen. Op de vraag waarom kan Hans een goed antwoord opgeven. “Wij kunnen veel meer financieringskanalen vinden die ondernemers niet kunnen hebben en/of niet toereikend zijn. Als wij dan die bedrijven daarmee kunnen faciliteren en helpen  geeft dat veel voldoening.”

Blogs

Om de ondernemers op een andere manier te kunnen helpen worden er nu ook blogs geschreven. Over voorbeelden van financieringen en oplossingen voor problemen. Op deze manier wordt er inhoudelijke informatie gedeeld met de markt.

“Ik ben erg tevreden over de blogs. De eerste blog is al door meer dan 4000 mensen gezien.”. Wij hopen dat deze blogs nog meer bereik gaan creëren, zodat zoveel mogelijk ondernemers kennis krijgen van ons bestaan en onze expertise.

Als je naar het toekomstbeeld kijkt, hoopt Hans dat het werk dat ze nu doen op deze manier  door kan gaan.  Het wordt steeds normaler om een financiering te regelen buiten de banken om of samen met een bank. Wij zien daardoor ook een sterke groei.

Ben je benieuwd naar de eerdere “Het woord is aan…” lees die dan hier.

Wil je op de hoogte blijven van al onze blogs en tips volg ons dan op LinkedIn.