Skip links

Nu nog sneller aan tafel met jouw droomklant

Fendorse neemt een strategisch belang in Bedrijvenopdekaart.nl. Bedrijven en particulieren kunnen hier heel gericht zoeken naar potentiële klanten of informatie over bedrijven. Met Fendorse kan Bedrijvenopdekaart.nl verder worden uitgebreid en nog sneller groeien. Zo is Bedrijvenopdekaart.nl op weg om een van de grootste data leveranciers voor leadgeneratie te worden in Nederland.

De samenwerking is per medio december effectief. Fendorse zorgt er daarnaast voor dat gebruikers ook volledig kunnen worden ontzorgd gedurende het gehele proces van leadgeneratie voor hun organisatie.

Toegang tot 3,2 miljoen ondernemingen

Bedrijvenopdekaart.nl bestaat sinds 2018. De website bevat de namen, adressen en vele andere gegevens van alle circa 3,2 miljoen Nederlandse ondernemingen. Gebruikers kunnen op diverse manieren zoeken en selecteren. Bijvoorbeeld per sector, vestigingsplaats of aantal medewerkers. Met een gratis account is basisinformatie (zoals adres en aantal medewerkers) beschikbaar. Voor uitgebreide filter- en downloadmogelijkheden is een betaald premium account beschikbaar.

Salesmensen en marketeers gebruiken Bedrijvenopdekaart.nl vooral om potentiële klanten te identificeren en selecteren. De zoekresultaten worden op een kaart weergegeven. Die visuele presentatie geeft een extra dimensie aan de informatie: je ziet letterlijk waar jouw potentiële klanten zitten.

 

Duizenden gebruikers

Kees den Boogert ontwikkelde Bedrijvenopdekaart.nl met succes, de duizenden gebruikers zijn een bevestiging van het nut van een site als deze. “Maar het kon en moest nog beter, vond ik. Daarom ben ik zo blij met de deelname van Fendorse. Hun investering en betrokkenheid maakt dat mogelijk.”

 

Vind je gedroomde klanten

“Bij Fendorse maakten we zelf dankbaar gebruik van Bedrijvenopdekaart.nl”, vertelt oprichter Fenna Zandvliet. “Het is voor ons en voor onze klanten een zeer waardevolle informatiebron. Bedrijvenopdekaart.nl geeft inzicht in waar je gedroomde klanten zitten.” Daarnaast breiden we het aantal zoek- en andere functies steeds verder uit om nog relevantere prospectlijsten op te leveren aan onze klanten.”

 

Succesvoller met leadgeneratie

Gebruikers kunnen zelf aan de slag met de informatie om de markt te bewerken. Nieuw is dat ze nu ook bij Fendorse terecht kunnen om hierin volledig ontzorgd te worden. “Bijvoorbeeld als een bedrijf zelf geen capaciteit heeft om prospects te benaderen of succesvoller wil worden in leadgeneratie”, legt Fenna Zandvliet uit. “Met Bedrijvenopdekaart.nl kun je potentiële klanten vinden, wij helpen om vervolgens bij hen aan tafel te komen.”

 

Ontdek hier meer bedrijfsinformatie inkopen.

Fendorse is gespecialiseerd in lead generation en online marketing. Wij helpen MKB bedrijven met het genereren van gekwalificeerde leads. Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan meteen een afspraak of volg ons op LinkedIn.