Skip links

Direct marketing: LinkedIn

Wij zorgen dat jouw LinkedIn netwerk zich effectief en succesvol uitbreidt binnen jouw doelgroep.

Via LinkedIn? Onze marketing experts opereren vanuit de rol als beheerder van jouw persoonlijke LinkedIn-account, waardoor de waarde persoonlijk en permanent is.

Door middel van onze aanpak wordt jouw totale doelgroep in beeld gebracht en geactiveerd, inclusief de gewenste buyer persona (of de gehele DMU), binnen specifieke geografische gebieden en branches. Van het opbouwen van een kwalitatieve prospectlijst tot het ontwerpen van aantrekkelijke en inhoudelijk sterke berichten. We zorgen ervoor dat jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook gelezen en gewaardeerd wordt.

Buyer persona

Verrijkte LinkedIn data

Netwerk

Uitbreiding online netwerk

Berichtgeving

Converterende berichten

Het aantal prospects dat we kunnen benaderen wordt inzichtelijk zodra we toegang hebben tot jouw persoonlijke LinkedIn-profiel. Dit stelt ons in staat om meerdere campagnes te creëren die perfect aansluiten op jouw doelstellingen. Elke campagne is dus zorgvuldig afgestemd op een product-marktcombinatie. Heb jij een uitdaging? We spreken je graag!

Let's begin!

Door direct marketing via LinkedIn in te zetten zorgt Fendorse ervoor dat jouw acquisitie proces op wekelijkse basis wordt uitgevoerd zonder afbreuk te doen aan bestaande systemen en accounts.

Uitgevoerd vanuit jouw naam, zodat de waarde behouden blijft en direct zichtbaar in jouw salesfunnel. Wij sluiten alle acties haarfijn aan op bestaande processen. Wij werken o.a. met:

Fijne opdrachtgevers voor wie we altijd klaar staan!

10.000+ leads
Sinds 2017 meer dan 10.000+ leads gegeneerd

Philip Voogt, Aangetekend Mailen CEO

“Groei betekent ook nieuwe klanten en om dat te kunnen bereiken moet je natuurlijk veel bedrijven spreken en ‘aanraken’ en Fendorse zorgt daar voor een efficiency slag. “

Philip Voogt, Aangetekend Mailen CEO

Frank van Vugt, partner bij IES Asset Management

”De contacten en leads die Fendorse via LinkedIn bewerkstelligt, zijn juist wél kansrijk. Gedurende het traject weten ze die heel doelgericht te selecteren.”

Frank van Vugt, partner bij IES Asset Management

Quinten Gazendam, SmartHOTEL

“LinkedIn is een belangrijke tool. Voor mij was het verrassend om te ontdekken hoe doelgericht je het platform kunt inzetten om met je doelgroep in contact te komen en nieuwe klanten te winnen.“

Quinten Gazendam, SmartHOTEL
Ontdek onze succesverhalen
[vc_accordion_tab tab_id=”lqd-1684049176859-1ba4d5de-0474″][/vc_accordion_tab]

Bereken nu hoeveel je maximaal kunt uitgeven aan een lead

Bereken jouw leadprijs