Skip links

Fendorse agency

Start je eigen agency zonder gedoe!

De Fendorse formule is de afgelopen jaren bewezen succesvol en biedt jou nu dezelfde mogelijkheid. Start een eigen agency zonder gedoe binnen 4 weken. Met toegang tot know-how en permanente ondersteuning, een team waar je op kunt bouwen en alle administratieve zaken centraal geregeld.

Claim nu exclusief jouw regio!

Maak kennis

Claim nu jouw regio!

Plan een kennismaking

Binnen 4 weken up ’n running met ondersteuning

Exclusiviteit op leads binnen jouw regio

Administratieve zaken zijn centraal geregeld

Slechts een kleine investering benodigd

Meest gestelde vragen.

Nog geen antwoord op jouw vraag?

Mail ons

Fendorse rekent eenmalig een opstartfee  van EUR 15.000 in ruil voor de volgende onderdelen:
  • Exclusiviteit op regio voor alle leads die voor Fendorse gegenereerd worden
  • Recht op gebruik alle Fendorse materialen en het merk
  • Doorlopende begeleiding voor optimale resultaten
  • 3 daagse workshop inclusief overnachtingen in Rotterdam
De eerste 6 maanden een fee van EUR 2000,- fee. Deze fee dient ervoor om de basis te kunnen dekken. Binnen deze periode heeft de Fendorse Agency ondernemer de mogelijkheid om te groeien naar een gezonde klantenbasis.
Fendorse biedt, indien nodig, gunstige financieringsmogelijkheden voor de opstartfee.

De centrale organisatie verzorgt alle brand marketing en lead generatie voor Fendorse op basis van reeds beproefde campagnes, content en media inkoop. Alle leads die hieruit voortvloeien zullen worden doorgezet naar de Fendorse Agencies op basis van locatie.
Fendorse is tevens eigenaar van www.bedrijvenopdekaart.nl, alle leads die via dit kanaal worden gegenereerd zullen worden doorgezet naar de lokale ondernemers (obv van de regio)
  • Alle bestaande materialen, sales pitches, en rapportage structuren zullen vanaf de start worden geïmplementeerd en afgestemd met de Fendorse Agency ondernemers. Op die manier wordt gezorgd voor een vliegende start en optimale marge structuur.
Geregeld zullen er sessies worden georganiseerd ten behoeve van optimale kennisdeling zodat ook de input van de Fendorse Agencies doorlopend kan worden meegenomen voor optimaal succes voor iedereen.

Iedere Fendorse Agency wordt geleid door een eigen ondernemer. Het doel van de samenwerking is dan ook om een langlopende relatie met elkaar aan te gaan. Uiteraard is het daarnaast wel van belang dat er ook resultaat wordt geboekt, Fendorse is immers afhankelijk van de Fendorse Agency binnen een bepaalde regio voor haar succes. Er zal dus ook worden gewerkt met milestones binnen de opstartfase.
Praktisch, de eerste milestone ligt bij 6 maanden, dan dienen er +/- 10 klanten aangetrokken te zijn. Deze klantenbasis zorgt voor een goed inkomen voor de Fendorse Agency zodat er op dat moment een solide basis is om op voort te bouwen. Hierna zal het contract telkens met een jaar worden verlengd (met strikte regels over hoe de samenwerking wel of niet beëindigd kan worden). Fendorse is er alles aan gelegen dat er door de ondernemers blijvende waarde kan worden opgebouwd die ook overdraagbaar (verkoopbaar) is in de toekomst.
Alle overeenkomsten  zullen daarop aansluiten en zijn er dus op ingericht dat er blijvende waarde voor de Fendorse Agency ondernemers wordt opgebouwd.

Een Fendorse Agency is de perfecte oplossing voor de ondernemende marketing en sales professional. Er staat reeds een bewezen formule met aantoonbaar rendabele operationele processen.
Een Fendorse Agency ondernemer met een goed netwerk (of wie zijn/ haar wegen goed kent binnen de lokale netwerken) kan hiermee een vliegende start maken in het ondernemerschap.
De Fendorse formule is daarnaast echt een plug ’n play marketing en sales oplossing voor B2B MKB bedrijven. Dit type dienstverlening is typisch een dienstverlening die wordt verkocht via lokale netwerken en op referentie.
Voor Fendorse is het Fendorse Agency programma dan ook een manier om de lokale aanwezigheid van Fendorse te vergroten. Door ondernemende professionals volledig te ontzorgen in de opzet van een bedrijf en snel actief te kunnen zijn binnen een specifieke regio levert dit direct een win-win voor beide partijen.

Explore
Drag