Skip links

Direct marketing: mail

Wij zorgen dat jouw mails de doelgroep bereiken.

Naast direct marketing via LinkedIn, bieden we ook de mogelijkheid om direct marketing via e-mail in te zetten. Of een combinatie van beide kanalen, waardoor je een krachtige synergie kunt creëren en je boodschap nog effectiever kunt verspreiden.

Direct marketing via e-mail biedt een krachtig middel om potentiële opdrachtgevers te bereiken. Onze ervaren marketing team is in de lead bij elke stap van het proces. Van het opbouwen van een kwalitatieve mailinglijst tot het ontwerpen van visueel aantrekkelijke en inhoudelijk sterke e-mails. We zorgen ervoor dat jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook gelezen en gewaardeerd wordt.

AVG proof

Toegang tot alle 3,2 miljoen openbare bedrijfsgegevens van Nederland

Meetbare resultaten

Inzicht in open rates, clicks en conversies

Snel en efficiënt

Bereik duizenden klanten met een paar klikken

Start nu met direct marketing via e-mail en bereik je klanten op het juiste moment! Heb jij een uitdaging? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw marketingdoelen kunnen realiseren. We spreken je graag!

Let's begin!

Door direct marketing via e-mail in te zetten zorgt Fendorse ervoor dat jouw acquisitie proces op wekelijkse basis wordt uitgevoerd zonder afbreuk te doen aan bestaande systemen en accounts.

Uitgevoerd vanuit jouw naam, zodat de waarde behouden blijft en direct zichtbaar in jouw salesfunnel. Wij sluiten alle acties haarfijn aan op bestaande processen. Wij werken o.a. met:

Fijne opdrachtgevers voor wie we altijd klaar staan!

10.000+ leads
Sinds 2017 meer dan 10.000+ leads gegeneerd

Wouter Prohn, eigenaar 010 Vodka

”Fendorse heeft een erg doelgericht systeem heeft opgezet. Het heeft mij positief verrast dat er zoveel uiteenlopende reacties zijn gekomen.”

Wouter Prohn, eigenaar 010 Vodka

Annette Bakker, Regiodirecteur NLInvesteert Noord-Holland

”Ik ben heel blij met de resultaten en ik vind dat alles netjes opgepakt wordt. Er wordt snel gereageerd op de mails van potentiële klanten. Al met al is Fendorse snel, toegankelijk, makkelijk en persoonlijk.”

Annette Bakker, Regiodirecteur NLInvesteert Noord-Holland

René Ceelen, Directeur/ eigenaar TestMonitor

“Ze haken flexibel in op wat wij nodig hebben. Ze schakelen snel“

René Ceelen, Directeur/ eigenaar TestMonitor
Ontdek onze succesverhalen

Bereken nu hoeveel je maximaal kunt uitgeven aan een lead

Bereken jouw leadprijs