Skip links

Direct marketing

Wij zorgen dat jij aan tafel zit.

Fendorse ondersteunt om MKB bedrijven (B2B) te ondersteunen bij het behalen van maximaal rendement uit de markt, zowel voor nieuwe als bestaande relaties. Met onze krachtige direct marketing via diverse kanalen maken we samen impact!

LinkedIn

Uitbreiding online netwerk

Mail

Up-to-date NAW-gegevens

Telefoon

Waardevolle marktinformatie

Door de laatste sales technieken in te zetten zorgt Fendorse ervoor dat jouw acquisitie proces op wekelijkse basis wordt uitgevoerd zonder afbreuk te doen aan bestaande systemen en accounts. Uitgevoerd vanuit jouw naam,  zodat de waarde behouden blijft en direct zichtbaar in jouw salesfunnel. Wij werken o.a. met:

3,2
miljoen

Toegang tot actuele data van circa 3,2 miljoen bedrijven in Nederland

10.000+
leads

Meer dan 10.000+ kwalitatieve afspraken gerealiseerd

Meest gestelde vragen.

Nog geen antwoord op jouw vraag?

Mail ons

In overleg met de opdrachtgever wordt een specifieke doelgroep afgestemd. Alleen geïnteresseerde partijen die vallen binnen deze doelgroep bestempelen wij als leads.

Er zijn enkele factoren waardoor meerdere landingspagina’s effectiever zijn, bijvoorbeeld voor verschillende events, uiteenlopende doelgroepen, meerdere soorten producten/services. Naast deze landingspagina’s worden social media en de e-mail ingezet om de toevoer naar de website te vergroten.

Fendorse houdt ten alle tijden een real time dashboard bij, waarin je alle leads via jouw persoonlijke login kan inzien en bijhouden. Daarnaast zullen we (afhankelijk van wat we als lead definiëren), contactgegevens ook direct kunnen ‘inschieten’ in de agenda’s van de betrokken personen binnen jouw bedrijf. Ook kunnen we communiceren middels e-mail notificaties voor de snelste opvolging. Afhankelijk van het gebruikte CRM systeem van de klant, kan in de meeste gevallen een lead ook direct in het CRM worden gezet met de bijbehorende NAW gegevens.

Wij zorgen dat jij gezien wordt

via Content marketing

Fendorse adviseert, creëert en voert de content marketing strategie uit. Of het nu gaat om actualiteiten uit de markt of eigen content, Fendorse verzorgt van A tot Z de uitvoering in combinatie met gedegen analyses.

Lees verder
Wij zorgen jij gehoord wordt

Inbound en outbound telemarketing

Fendorse beantwoord alle inkomende en uitkomende telefoontjes zodat alle vragen beantwoord worden uit naam van de organisatie.

Lees verder
Content Studio

Ontwerp en creatie

Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende sales brochure, een pakkende one-pager of een volledig gepersonaliseerde WordPress website, wij begrijpen wat jou aanspreekt en maken het werkelijkheid!

Lees verder

Explore
Drag