Skip links

Telemarketing

Wij zorgen dat jij gehoord wordt.

Bij Fendorse weten we dat elk telefoongesprek waardevol is. Of het nu gaat om koude acquisitie, warme leads, inbound of outbound, wij zijn altijd klaar om het gesprek aan te gaan. Ontdek hoe we jouw telemarketing doelen kunnen verwezenlijken!

3.200.000
bedrijfsdata

Toegang tot actuele data van circa 3,2 miljoen bedrijven in Nederland

10.000+
leads

Meer dan 10.000+ kwalitatieve afspraken gerealiseerd

Meest gestelde vragen.

Geen antwoord op jouw vraag?

Mail ons

Fendorse houdt zich aan de wet- en regelgeving van de Stichting Reclame Code, inclusief de specifieke voorschriften voor telemarketingdiensten.

Ja, Fendorse levert zowel inbound- als outbound telemarketingdiensten. We bieden deskundige ondersteuning bij het genereren van leads, het opvolgen van klanten, het afhandelen van vragen en het bevorderen van verkoopkansen, altijd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Voor onze telemarketing dienstverlening hanteert Fendorse een afrekenmodel op basis van uren. We bieden klanten de mogelijkheid om specifieke afspraken te maken bij grootschalige afname, om zo een gepersonaliseerde prijsstelling te creëren die past bij hun specifieke wensen en behoeften.

Wij zorgen dat jij aan tafel zit

via Direct marketing

Wij begrijpen dat een week vol interessante afspraken met potentiële opdrachtgevers in je agenda jouw voorkeur heeft. Op wekelijkse basis zorgen wij ervoor dat dit namens jou wordt geregeld!

Lees verder
Wij zorgen jij gezien wordt

via Content marketing

Fendorse beantwoord alle inkomende en uitkomende telefoontjes zodat alle vragen beantwoord worden uit naam van de organisatie.

Lees verder
Content Studio

Ontwerp en creatie

Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende sales brochure, een pakkende one-pager of een volledig gepersonaliseerde WordPress website, wij begrijpen wat jou aanspreekt en maken het werkelijkheid!

Lees verder

Explore
Drag